Over ons

Passionate about people

Onze passie is werken met mensen. Mensen maken hét verschil! People Interaction staat voor het optimaliseren van je persoonlijk rendement dóór mensen en mét mensen.

Onze opleidingen maken het mogelijk jouw functioneren op topniveau te brengen. Onze opleidingen beogen een duurzame impact op jouw kennis, vaardigheden en persoonlijk functioneren. Persoonlijke evaluaties, kritisch en constructief, samen met het intensief inoefenen van vaardigheden zorgen voor duurzame optimalisaties in jouw inzichten en functioneren. Zo wordt jij zelfsturend en je eigen train-de-trainer.

People who make the difference!

Team

Walter Engelen

Zaakvoerder – Docent

Executive coach

Natasha De Vinster

Zaakvoerder – Docent

Executive coach

Yves Vennekens

HOOFDDOCENT

Executive coach

Bert Nijssen

DOCENT

Executive coach

Quint Videler

DOCenT

Executive coach

Marjoleine Huntjens

Docent

Executive coach

Christian R Huber

DOCENT

Executive coach

Roger Vermeulen

DOCENT

Executive coach

Erkenningen

Game Changer Laboratory is een klantgerichte dienstverlener. Wij zorgen voor professionele opleidingen en permanente vorming.

Opleidingen hebben vaak een tijdelijk effect op het werkelijk gedrag en resultaat. Wij bieden verdere individuele begeleidingstrajecten aan die zorgen voor een blijvende integratie.

Onze diensten zijn steeds gericht op de werkelijke behoeften en noodzaken van jou als klant. Hierdoor leveren wij een directe bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling én het behalen van de door jou gestelde doelstellingen…

Wij zijn een door diverse instanties erkende opleidingsverstrekker.

ISO_9001

Klantgerichtheid ISO 9001

– LEES MEER –
kmoportefeuille

KMO-portefeuille

– LEES MEER –

Vacatures

Ervaren Coaches

Heb jij de passie in je om mensen hét verschil te laten maken? Zoek jij een job waar ondernemerschap gewaardeerd wordt? Met betrekking tot uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij steeds op zoek naar docenten permanente vorming. Een autonome uitdaging in een zeer flexibele setting.

Stuur snel je cv en motivatie aan ons door.

Tot snel!

Boordevol ideeën?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met goede ideeën om mee samen te werken. Bezit je over de nodige formele kwalificaties om jouw idee ten uitvoer te brengen en zoek je nog een partner?

Neem contact op en we bespreken het.

Contact

info@gc-lab.be

0468 43 99 11

maatschappelijke zetel:
Molenstraat 280 – 2490 Balen

kantoren:
Streekweg 2 – 2490 Balen.

Nieuwsbrief

FalconGroupInt_2Regels

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be.

Game Changers Lab is een afdeling van Falcontwin BVBA

Bezoek onze website voor al onze juridische gegevens

logo_grijs

People who make the difference!

logo bemiddeling

Op zoek naar bemiddeling?

Ondernemerszin gecombineerd met een passie voor mensen leidden tot het oprichten van People Interaction. Reeds vanaf jonge leeftijd werd ik gefascineerd door zowel techniek EN mensen. Een internationale carriére werd uitgebouwd met verscheidene sleutelposities in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland. In 2008 zette ik doelbewust een punt achter mijn functie als senior vice president total quality in Parijs om mijn passie met mensen verder professioneel uit te bouwen.

Ik behaalde de graad van Ing met grote onderscheiding en studeerde eveneens aan de Academie voor Integratieve Psychologie te Gent. Vervolledigd met cursussen aan de faculteit psychologie en pedagogische wetenschappen aan de KU Leuven behaalde ik het diploma van Integratief Psychotherapeut

Na een boeiende introductie als Master of Science in de biochemische wetenschappen voerde ik wetenschappelijk onderzoek uit in de farmacologie te Jette (VUB).

Door mijn passie voor mensen werd een rijke ervaring opgedaan in het doorgeven van deze kennis aan jongeren en volwassenen.

Succesvolle resultaten worden bewerkstelligd door menselijke motivatie en prestatie. Dit bracht me tot een verdieping in de psychologie, met als resultaat een actieve uitoefening in de integratieve psychotherapie.

Mijn organisatorische vaardigheden in het managen van complexe processen en organisaties brengen me nu tot een persoonlijke toewijding in het uitbouwen van People Interaction.

Yves behaalde een master in de Pedagogische Wetenschappen en is Relatie- en Gezinsthereapeut i.o. In functie van het werkveld wordt dit voortdurend aangevuld met specifieke bijscholingen. Hij heeft een ruime ervaring opgebouwd in het klinisch werkveld met betrekking tot het begeleiden en coachen van kinderen/jongeren met gedrags- en emotionele problemen, opvoedings- en gezinsbegeleiding.

In relatie- en gezinstherapie gaan we systemisch aan de slag. Samen kijken we hoe jullie als gezin of relatie in interactie gaan met jullie context (omgeving) en evalueren we beïnvloedingen, negatieve spiralen, knopen, blokkades, als ook de krachten, positieve elementen van je gezin/relatie. Door deze bewustwording, krijg je een ander zicht op de moeilijkheden binnen je relatie/gezin. We zoeken samen naar handvatten om je anders te gedragen ten opzichte van elkaar en de problemen te verminderen. Ik leg de focus op de verbinding met aandacht voor het (gezin/relatie als) systeem.

Bert Nijssen is een echte mensen man. Hij werkt momenteel als ACT & contextueel gedragstherapeut i.o., coach en facilitator nadat hij afstudeerde als (gegradueerde) orthopedagoog. Ervaring in leiderschap deed hij o.a. op tijdens het aansturen van teams binnen de bijzondere jeugdzorg, het VAPZ en andere. De balans tussen denken, voelen en doen is een krachtig instrument dat hem stimuleert om positief in het leven te staan en anderen te stimuleren de dingen te doen die werken. Dit alles met humor en gevoel voor ritme.

Quint Videler is directeur bij een samenwerkingsverband passend onderwijs en heeft een ruime werkervaring in diverse managementfuncties in het bedrijfsleven. Hij heeft ook internationale ervaring met het werken met cross-functionele teams en het managen van veranderprojecten. In zijn rol als begeleider en als coach zoekt Quint vanuit een creatieve kijk naar de energie van de organisatie en vertaalt deze naar kracht voor het inzetten van verandering.

Mijn naam is Marjoleine Huntjens. Ik ben psycholoog- trainer, dat wil zeggen dat ik mijn Master Sociale Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb voltooid in combinatie met een eenjarige trainingsopleiding. Als sociaal psychologe ligt mijn expertise bij (non) verbale communicatie, groepsprocessen en intermenselijk contact en de gevoelens en gedachten die daarbij horen. Inmiddels heb ik tien jaar ervaring in het werken met trainingsgroepen. In mijn trainingen ligt de nadruk op oefenen met nieuwe vaardigheden in een sfeer van ‘fouten maken mag’. We gaan met elkaar lachen en ook nieuwe stappen zetten om vervolgens met een voldane glimlach en zelfverzekerd terug te keren naar je eigen werkplek. Zelf ben ik ook graag in ontwikkeling en zodoende ben ik ook opgeleid tot trainingsacteur en heb ik onlangs de post HBO Psychologie van Hoogsensitiviteit afgerond. Ik zie ernaar uit om elkaar te ontmoeten!

Mijn naam is Chris Rosendahl, en ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam als trainer en coach bij verschillende multinationals. Na het behalen van een Bachelor of Education heb ik mij gespecialiseerd in twee soorten leerprocessen. Enerzijds het leren van mensen: wat motiveert jou, hoe leer je het best, en hoe kun je structurele veranderingen in je leven realiseren en borgen? Anderzijds het leren van organisaties: wat helpt een bedrijf of een team om flexibel in te spelen op veranderingen, en als collectief te ‘leren’ van ervaringen? Ik combineer graag een analytische blik, geschoold in Lean en Six Sigma, met frisse, creatieve ideeën uit de werelden van Agility, zelfsturing en ‘inner game’ coaching. Mensen om mij heen waarderen vaak mijn positieve energie, humor, luistervaardigheden en mijn vermogen om snel tot de kern van een complex probleem te komen.

Ik ben opgeroeid in de multiculturele Limburgse mijnstreek. Menselijke relaties zitten vanaf toen in mijn DNA en inspireerden mijn beroepskeuze : ervaren human resourcesmanager in middelgrote organisaties en bedrijven met verschillende culturen. Kwaliteit van relaties is mijn drive, zowel op familiaal als op professioneel vlak, waar ik bekend sta als een “organisatieman”, de olie in het raderwerk, zowel aan de directietafel, met vakbonden als met individuele medewerkers. Tenslotte zet ik mij ook in voor maatschappelijke engagementen, zoals raadsheer in het arbeidshof te Antwerpen en als erkend bemiddelaar. Dit laatste betekent voor mij eveneens het trainen en coachen van conflictvaardigheden, het aanpassen van organisatiestructuren en het opzetten van een preventief conflictbeleid.