Mei 2018 : People Interaction verovert Vlaanderen

Flexibiliteit is belangrijk is een snelle en drukke werkomgeving.  We hebben allemaal een overvolle agenda.  Het is een uitdaging om je een volledige dag vrij te maken voor een opleidingsdag.

Wij, bij People Interaction, willen daar graag aan tegemoet komen.  Om die reden beslisten wij om dit najaar onze opleidingen tot “erkend bemiddelaar” uit te breiden.

Vanaf september 2018 zullen wij opleidingen aanbieden op vier verschillende locaties, telkens heel centraal gelegen in de provincies.  Volgende regio’s zetten wij op de People Interaction kaart:

  • Limburg: Greenville in Houthalen-Helchteren
  • Antwerpen: Martinushoeve in Antwerpen
  • Oost-Vlaanderen: Huis van de Bouw in Zwijnaarde
  • West-Vlaanderen: Green Park Hotel in Brugge
  • Vlaams-Brabant: Swanenberg in Leuven

Op al deze locaties zullen de opleidingstrajecten quasi simultaan lopen waardoor wissels tussen de locaties ten alle tijde een mogelijkheid zijn.  Op deze manier kunnen wij tegemoet komen aan de drukke en onvoorspelbare agenda’s waarmee we allemaal geconfronteerd worden.

Contact

info@gc-lab.be

0468 43 99 11

maatschappelijke zetel:
Molenstraat 280 – 2490 Balen

kantoren:
Streekweg 2 – 2490 Balen.

Nieuwsbrief

FalconGroupInt_2Regels

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be.

Game Changers Lab is een afdeling van Falcontwin BVBA

Bezoek onze website voor al onze juridische gegevens

logo_grijs

People who make the difference!

logo bemiddeling

Op zoek naar bemiddeling?